Ændring af menuen Host-interface

Dette afsnit giver et eksempel på ændring af en indstilling i menuen Host-interface.

1. Tryk på [Menu]-tasten.

billede

2. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at vise [Host-interface], og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Menu:
    Host-interface
  3. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at vise [I/O-timeout], og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Host-interface:
    I/O-timeout
  4. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at vise [20 sekunder], og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

I/O-timeout:
    *20 sekunder

Menuen [Host-interface] vises.

5. Tryk på [Online]-tasten.

Det første skærmbillede vises.