Fortolkning af konfigurationssiden

Systemreference

Oplysninger om printerens version, tilsluttet ekstraudstyr, navn på printersprog og resterende mængde blæk udskrives i dette område.

I modsætning til [Tæller], der vises på maskinens kontrolpanel, omfatter “Totaltæller”-tallene testmønstre, der er udskrevet ved hjælp af “Vedligeholdelse”, systemkonfigurationer, der er udskrevet ved hjælp af “Liste-/testuds.” og tællerudskrifter, som er foretaget ved hjælp af “Tæller”.

Papirfremføring

Den angivne [Kassetteprioritet]-indstilling og de angivne indstillinger i menuen Papirfremføring, som f.eks. papirformat og papirtype i kassette 1, udskrives i dette område.

Host-interface, Interfaceoplysninger

De angivne indstillinger i menuen Host-interface udskrives i dette område.