Sletning af Brugervejledning

Følg nedenstående procedure for at slette den brugervejledning, der er installeret på din computer.

Sletning af Brugervejledning ved hjælp af funktionen [Afinstaller]

1. I menuen [Start] skal du gå til [Alle programmer].

2. Gå først til det installerede [Produktnavn], og klik derefter på [Afinstaller Brugervejledning].

3. Følg de instruktioner, der vises, for at slette Brugervejledning.

Sletning af Brugervejledning ved hjælp af [Tilføj/slet programmer]

1. I menuen [Start] skal du klikke på [Kontrolpanel].

2. Klik på [Tilføj eller slet programmer].

3. Vælg det installerede [Produktnavn Brugervejledning], og klik derefter på [Skift/slet].

4. Følg de instruktioner, der vises, for at slette Brugervejledning.