Vejledninger til denne printer

Læs vejledningen til det, du ønsker at foretage dig.

Lyninstallationsvejledning

Denne vejledning beskriver kort, hvordan du pakker printeren ud og installerer den.

Brugervejledning (HTML)

Denne vejledning, som findes på cd-rom'en, forklarer detaljeret, hvordan du bruger printeren.

Vejledningen beskriver, hvordan du foretager netværks- og printerdriverindstillinger, og hvordan du foretager og kontrollerer printerindstillinger ved hjælp af en webbrowser og andre hjælpeprogrammer.

Vejledningen indeholder også fejlfindingsprocedurer som de, der er relateret til udskrivning og papirstop foruden vigtige oplysninger om papirtyper og udskiftning af forbrugsstoffer.

Vi anbefaler, at du installerer denne vejledning på din computer, så du nemt kan slå op i den.

Sikkerhedsoplysninger

Dette hæfte indeholder vigtige oplysninger om, hvordan du bruger maskinen på en sikker og korrekt måde. Sørg for at læse det, inden du bruger maskinen.