Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Het printerstuurprogramma kan niet worden geïnstalleerd

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u problemen met het installeren van het printerstuurprogramma kunt oplossen.

Het installatieprogramma voor het printerstuurprogramma wordt niet opgestart.

Er treedt een fout op tijdens de installatie.

• Als het scherm zelfs niet wordt weergegeven als u op het pictogram [SETUP.EXE] klikt, of als er een fout tijdens de installatie optreedt, opent u het cd-romstation vanuit [Deze computer] of [Verkenner]. Dubbelklik op het pictogram [RDISETUP.EXE] en installeer het printerstuurprogramma vervolgens door de instructies te volgen die op het scherm worden weergegeven.

• Er treedt een fout op als het pad naar de locatie van de opgeslagen gegevens te lang is. Als u een printerstuurprogramma wilt installeren dat is gedownload van een website of is gekopieerd van een cd-rom, slaat u het printerstuurprogramma rechtstreeks op de harde schijf op en installeert u het daarna.

• Wijs in het menu [Start] naar [Instellingen], en klik vervolgens op [Printers en faxapparaten]. Installeer het printerstuurprogramma vervolgens in het venster [Printers en faxapparaten].

Zie de Help van Windows voor meer informatie.