Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

De printerstatus weergeven

U kunt de printerstatus weergeven.

1. Start SmartDeviceMonitor for Client.

2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram SmartDeviceMonitor for Client.

De printerstatus wordt aangegeven door het pictogram SmartDeviceMonitor for Client in het systeemvak van de taakbalk.

3. Als u de status gedetailleerder wilt bekijken, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram SmartDeviceMonitor for Client en selecteert u de printer die u wilt controleren.

4. Klik op [Printer].

Er wordt een dialoogvenster geopend met de status van de printer.

Opmerking