Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Afdrukken

Volg de onderstaande procedure om op gewoon papier af te drukken.

Belangrijk

1. Plaats normaal papier in de lade.

Hoe u het papier plaatst, is afhankelijk van het papiertype.

2. Open het dialoogvenster Printereigenschappen vanuit de toepassing.

3. Selecteer het papiertype in de lijst [Papiertype:].

Nadat u het papierstype heeft geselecteerd, schakelt u de enveloppenkiezer in op “afbeelding”.

4. Maak de benodigde instellingen en klik vervolgens op [OK].

Het dialoogvenster Printereigenschappen wordt gesloten.

5. Definieer de afdrukinstellingen en klik vervolgens op [OK].

Verwante onderwerpen

Beveiliging tegen ongeautoriseerd kopiëren