Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Voorwaarden voor bi-directionele communicatie

Met bi-directionele communicatie kunnen gegevens over papierformaat en invoerrichtinginstellingen automatisch naar de printer worden verzonden. U kunt de printerstatus vanaf uw computer controleren.

Als u het RPCS-rasterprinterstuurprogramma gebruikt en bi-directionele communicatie is ingeschakeld, is het tabblad [Accessoires] niet beschikbaar.

Voor de ondersteuning van bi-directionele communicatie moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan.

Als de printer en computer rechtstreeks met elkaar zijn verbonden met een USB-kabel

• Bi-directionele communicatie wordt ondersteund door Windows 98/Me/2000/XP/Vista, Windows Server 2003 en Windows NT 4.0.

• De printer moet bi-directionele communicatie ondersteunen.

Indien verbonden met het netwerk

• De printer moet bi-directionele communicatie ondersteunen.