Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

De interface- en netwerkinstellingen opgeven met behulp van het bedieningspaneel van de printer (Host Interface-menu)

In het menu Host Interface kunt u netwerkinstellingen en instellingen voor de USB-verbinding tussen computer en printer definiëren (indien gebruikt). Instellingen die via het menu Host Interface zijn gedefinieerd, blijven ook van kracht als u de printer uitschakelt.

Als u de netwerkinstellingen van de printer wilt configureren, selecteert u "Netwerk Setup" in het bedieningspaneel van de printer.

I/O Timeout

Geef aan hoe lang de printer moet wachten voordat de momenteel aangesloten interface reageert. Wanneer de opgegeven tijd is verstreken, kan de printer gegevens van een andere interface ontvangen.

Als u de I/O-timeoutperiode te kort maakt, kan een timeout plaatsvinden terwijl de gegevensoverdracht wordt uitgevoerd. Als dit gebeurt, wordt de afdruktaak onderbroken door een nieuwe taak uit een andere interface.

• 10 seconden

• 15 seconden

• 20 seconden

• 25 seconden

• 60 seconden

Standaard: 15 seconden

Netwerk Setup

U kunt netwerkgerelateerde instellingen definiëren.

DHCP

U kunt de DHCP opgeven.

• Aan

• Uit

Standaard: Aan

IP-adres

U kunt het IP-adres opgeven.

Wanneer DHCP is ingesteld op Aan, kan het IP-adres niet worden gewijzigd. Als u dit wilt wijzigen, stelt u DHCP in op Uit.

Neem contact op met uw netwerkbeheerder voor informatie over de netwerkconfiguratie.

Standaard: 0.0.0.0

Subnetmasker

U kunt het subnetmasker opgeven.

Wanneer DHCP op Aan is ingesteld, kan het subnetmasker niet worden gewijzigd. Als u het wilt wijzigen, stelt u DHCP in op Uit. Neem contact op met uw netwerkbeheerder voor informatie over de netwerkconfiguratie.

Standaard: 0.0.0.0

Gateway-adres

U kunt het gateway-adres opgeven.

Wanneer DHCP op Aan is ingesteld, kan het gateway-adres niet worden gewijzigd. Als u het wilt wijzigen, stelt u DHCP in op Uit. Neem contact op met uw netwerkbeheerder voor informatie over de netwerkconfiguratie.

Standaard: 0.0.0.0

Actief protocol

U kunt het actieve protocol selecteren.

• TCP/IP

Standaard: Actief

Ethernetsnelheid

U kunt de netwerksnelheid selecteren waarmee de printer wordt uitgevoerd.

• Autom. selecteren

• 10Mbps Half D.

• 10Mbps Full D.

• 100Mbps Half D.

• 100Mbps Full D.

Standaard: Autom. selecteren

USB Instelling

U kunt de instellingen opgegeven die gerelateerd zijn aan communicatie wanneer de computer en printer via USB zijn verbonden. Normaal gesproken hoeft u deze instellingen niet te wijzigen.

Nadat u deze instelling hebt gewijzigd, schakelt u het apparaat uit en weer aan.

USB snelheid

• Full Speed

• Automatisch

Standaard: Automatisch

Poortinstelling

• Aan

• Uit

Standaard: Uit

Verwante onderwerpen

Het Host Interface-menu wijzigen