Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Een clientcomputer instellen

Volg de onderstaande procedure om een computer als een clientcomputer te configureren en deze op de gedeelde printer aan te sluiten. Definieer deze instelling als u het printerstuurprogramma vanaf de meegeleverde cd-rom installeert.

Belangrijk

Configureer een computer die op het netwerk is aangesloten waarop de printserver is aangesloten.

1. Start Windows en plaats de cd-rom “Driver, Manual & Utility” in het cd-romstation.

Sluit alle andere toepassingen die momenteel worden uitgevoerd.

Wanneer u Windows start, wordt mogelijk een wizard voor het toevoegen van nieuwe hardware geopend. Als dit gebeurt, klikt u op [Annuleren]. Controleer nogmaals of de stroom is uitgeschakeld.

2. Selecteer een taak voor de interface en klik vervolgens op [OK].

3. Klik op [Printer Driver].

4. Lees de volledige licentieovereenkomst zorgvuldig door. Als u akkoord gaat met de voorwaarden, klikt u op [Ik ga akkoord met de overeenkomst.], en klikt u daarna op [Volgende >].

5. Klik op [Verbonden via LAN].

6. Klik op [Volgende >].

7. Klik op het plusteken naast de naam van een printer.

8. Klik op [Poort:< LPT1: >] onder [Printernaam:].

9. Klik op [Toevoegen].

10. Klik op [Netwerkprinter].

11. Klik op [OK].

12. Selecteer een gedeelde printer.

13. Klik op [OK].

14. Controleer of [<\\servername\sharedprintername>] wordt weergegeven na [Poort:].

15. Klik op [Doorgaan].

De installatie wordt gestart.

16. Geef aan of de statusmonitor wel of niet automatisch moet worden geopend.

17. Klik op [Volgende >].

18. Controleer het installatieresultaat en klik daarna op [Voltooien].