Kullanıcı Rehberi

TWAIN iletişim kutusunda yapılabilecek ayarlar

ADF'yi yalnızca M 2701'de kullanabilirsiniz.

Uygulama ekranı gösterimiyle numaralandırılmış balonlu gösterim
  1. Tarayıcı:

    Kullanmak istediğiniz tarayıcıyı seçin. Seçtiğiniz tarayıcı varsayılan tarayıcı haline gelir. USB veya ağ aracılığıyla bağlı kullanılabilir tüm tarayıcıları bulmak için [Yenile] öğesine tıklayın.

  2. Orijinal:

    Şaryo camından taramak için [Yansıyan]'ı veya ADF'den taramak için [Otomatik Doküman Besleyici]'yi seçin.

  3. Orijinal türü

    Orijinalinize bağlı olarak, aşağıda ayrıntılı olarak verilen listeden bir ayar seçin veya kendi tarama ayarlarınızı yapılandırmak için [Özel...] öğesini seçin. [Tarama Konfigürasyonu] altındaki [Mod], [Çözünürlük] ve [Boyut] öğeleri burada seçtiğiniz orijinal türü ayarına göre değişecektir.

    • Şaryo camını kullanırken:

      [Yazıyı (OCR) Düzenleme]

      [Fakslama, Dosyalama veya Kopyalama]

      [Siyah-Beyaz Foto]

      [Renkli Doküman-Hızlı]

      [Renkli Doküman-Daha İyi Kalite]

      [Özel...]

    • ADF'yi kullanırken:

      [ADF-Daha Hızlı]

      [ADF-Daha İyi]

      [ADF-Gri]

      [Özel...]

  4. Mod:

    Tam renkli, gri tonlamalı ve siyah-beyaz arasından seçin.

  5. Çöznrlk.:

    Listeden bir çözünürlük seçin. [Kullanıcı tanımlı]'yı seçerseniz, düzenleme kutusuna doğrudan bir çözünürlük değeri girin. Çözünürlüğün arttırılmasının dosya boyutunu ve tarama süresini de arttıracağına dikkat edin.

    Seçilebilir çözünürlükler, orijinalin nereye yerleştirildiğine göre değişiklik gösterir.

    • Şaryo camını kullanırken:

      75, 100, 150, 200, 300, 600 dpi, Kullanıcı tanımlı

    • ADF'yi kullanırken:

      75, 100, 150, 200, 300, 600 dpi, Kullanıcı tanımlı

  6. Boyut:

    Tarama boyutunu seçin. [Kullanıcı tanımlı] öğesini seçerseniz, tarama boyutunu doğrudan düzenleme kutusuna girin. Ayrıca, tarama boyutunu önizleme alanında farenizi kullanarak da değiştirebilirsiniz. Ölçüm birimini [cm], [inç] veya [piksel] arasından seçebilirsiniz. Seçilebilir çözünürlükler, orijinalin nereye yerleştirildiğine göre değişiklik gösterir. Ayrıntılar için bkz. TWAIN Yardımı.

  7. Tarama işi: (şaryo camını kullanırken)

    Daha önce kullanılan en fazla 10 tarama alanını gösterir. Bir tarama işini kaldırmak için, işin numarasını seçin ve ardından [Kaldır] öğesine tıklayın. Tarayıcının orijinal boyutunu otomatik olarak algılamasına imkan sağlamak için [OtoKırp] öğesini seçebilirsiniz.

    [Orijinal:] için [Otomatik Doküman Besleyici]'yi seçtiğinizde, [Tarama işi:] yerine [Dubleks] belirir. ADF'ye iki yüzlü orijinaller yerleştireceğinizde bu onay kutusunu işaretleyin.

Not

  • Tarama verisi hafıza kapasitesinden daha büyükse, bir hata mesajı belirir ve tarama iptal edilir. Bu durum oluşursa, daha düşük bir çözünürlük belirleyin ve orijinali tekrar tarayın.