Kullanıcı Rehberi

Taranan Dosyaları Paylaşılan Klasöre Gönderme

Taranan dosyaları Adım 5'te kaydedilen paylaşılan klasöre gönderin.

Önemli

  • Hem ADF hem de şaryo camı üzerine orijinal yerleştirdiğinizde ADF'deki orijinal şaryo camı üzerindeki orijinale göre öncelik kazanır.

  • Web Image Monitor kullanarak tarama hedefini Adres Defteri'ne kaydedin. Ayrıntılar için, bkz. Tarama Hedeflerini Kaydetme.

  • Makineye bir USB flash bellek aygıtı takıldığında, taranan belgeler USB flash bellek aygıtına depolanacaktır. Makineye takılı bir USB flash bellek aygıtı olmadığından emin olun.

1Orijinali şaryo camına veya ADF'ye yerleştirin.

Orijinali yerleştirmek için, bkz. Orijinallerin Yerleştirilmesi.

2[Tarayıcı] tuşuna basın.

Tarayıcı tuşu resmi

3[Adr.] altındaki seçim tuşuna basın.

İşletim paneli ekran görseli

4[Ada göre Ara] veya [Kiml.gör.Ara] seçimini yapmak için [Yukarı ok tuşu] veya [Aşağı ok tuşu] tuşuna basın ve sonrasında [OK] tuşuna basın.

İşletim paneli ekran görseli

5Belirli bir girişi adıyla aramak istiyorsanız, sayı tuşlarını kullanarak adın ilk harflerini girin ve ardından [OK] tuşuna basın. Her karakter girişinizde, ekran eşleşen adı gösterecek şekilde değişir.

6Adres Defteri'nde gezinmek için [Up arrow key] veya [Down arrow key] tuşuna basarak istenen hedefi arayın ve ardından [OK] tuşuna basın.

Bir tarama hedefi belirlerken, Adres Defteri'nde bu hedef için kaydedilmiş bilgilere göre makinenin tarama ayarları otomatik olarak değişir. Gerekiyorsa, kontrol panelini kullanarak tarama ayarlarını değiştirebilirsiniz. Tarama ayarları için, bkz. Tarayıcı Ayarları.

7[Başlat] tuşuna basın.

Başla tuşu görseli

Makinenin ayarlarına bağlı olarak, şaryo camından tarama yaparken görüntüde aşağıdaki ekranı görebilirsiniz.

İşletim paneli ekran görseli

Bu ekranı görürseniz, sonraki adımla devam edin.

8Daha taranacak orijinaliniz varsa, sonraki orijinali şaryo camı üzerine yerleştirin ve ardından [Evet] altındaki seçim tuşuna basın. Tüm orijinaller taranana kadar bu adımı tekrarlayın.

9Orijinallerin tümü tarandıktan sonra taranan dosyayı göndermeye başlamak için [Hayır] altındaki seçim tuşuna basın.

Not

  • Taramayı iptal etmek için, [Clear/Stop] tuşuna basın. Tarama dosyaları atılacaktır.