Kullanıcı Rehberi

Temel Kopyalama İşlemi

Önemli

  • Hem ADF hem de şaryo camı üzerine orijinal yerleştirdiğinizde ADF'deki orijinal şaryo camı üzerindeki orijinale göre öncelik kazanır.

ADF'yi yalnızca M 2701'de kullanabilirsiniz.

1[Fotokopi] tuşuna basın.

Fotokopi tuşu resmi

2Orijinali şaryo camına veya ADF'ye yerleştirin.

Orijinali yerleştirmek için, bkz. Orijinallerin Yerleştirilmesi. Gerekiyorsa, gelişmiş fotokopi ayarlarını yapılandırın.

3Birden çok kopya almak için kopya sayısını sayı tuşlarını kullanarak girin.

4[Başlat] tuşuna basın.

Başla tuşu görseli

Not

  • Azami kopya sayısı 999'dur.

  • Kopya yazdırmak için kağıt kasetini geçici olarak değiştirebilirsiniz. Ayarı değiştirmek için [Yukarı ok tuşu] veya [Aşağı ok tuşu] tuşuna basın. Ayrıca, kağıt boyutuna göre (A4 veya Letter) kağıt kasetini otomatik olarak değiştirmeyi seçebilirsiniz.

  • Bu ayarla makinenin kağıt boyutuna göre otomatik olarak Kaset 1 ve diğer kasetler arasında geçiş yapmasını ayarlarsanız kağıt ayarları altındaki [Kağıt Kaseti Önceliği] ögesinden makinenin ilk hangi kaseti kullanacağını belirleyebilirsiniz. [Kağıt Kaseti Önceliği] için bkz. Sistem Ayarları.

  • Çok sayfalı bir dokümandan çok sayıda kopya alırken, fotokopi ayarları altındaki [Harmanla] ayarından kopyalamanın setlenmiş veya sayfalar halinde yapılıp yapılmayacağını belirleyebilirsiniz. [Harmanla] seçeneği için, bkz. Fotokopi Özellikleri Ayarları.

  • Bir kağıt sıkışması olursa, mevcut sayfa yazdırıldıktan sonra yazdırma işlemi durur. Sıkışan kağıt çıkartıldıktan sonra, yazdırma sıkışan sayfadan itibaren otomatik olarak yeniden başlar.

  • ADF'de taramayla ilgili bir sıkışma oluşması durumunda kopyalama hemen iptal olur. Bu durumda, orijinalleri sıkışmanın olduğu sayfadan başlayarak yeniden kopyalayın. Sıkışmış kağıdı çıkartma yönü için, bkz. Kağıt Sıkışıklıklarını Giderme.