Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Δίπλωμα Ζ, πρέπει να συνδέσετε το δίσκο υποστήριξης διπλώματος Ζ.
Finisher SR5110 και Booklet Finisher SR5120
Δίσκος μετατόπισης τελικού επεξεργαστή
Συνδέστε το δίσκο υποστήριξης διπλώματος Ζ, τοποθετώντας τις δύο προεξοχές της κάτω πλευράς στις οπές στο δίσκο μετατόπισης τελικού επεξεργαστή.

Εάν ορίσετε το στοιχείο [Ρύθμισ Δίσκου Εξόδου Τελικού Επεξεργαστή] σε [Αυτ. Αλλαγή] και [Να μην στοιβ οι εργασ], και αλλάξετε τη θέση παράδοσης του χαρτιού όταν είναι προσαρτημένος ο δίσκος υποστήριξης για δίπλωμα Z, ενδέχεται να παραδίδονται και να στοιβάζονται πολλαπλές εργασίες στον ίδιο δίσκο.
Μονάδα πολλαπλού-διπλώματος
Ανασηκώστε και σύρετε τον δίσκο υποστήριξης διπλώματος Ζ για τη μονάδα πολλαπλού διπλώματος προς τα δεξιά και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τον στη θέση του.

Όταν ολοκληρώσετε τη χρήση του δίσκου υποστήριξης διπλώματος Ζ για τη μονάδα πολλαπλού διπλώματος, ανασηκώστε και σύρετέ τον προς τα αριστερά και, στη συνέχεια, χαμηλώστε τον.
