NPC kağıdı kullanırken, aşağıdaki konumlarda yer alan aktarma merdaneleri kirlendiğinde kağıdın baskı tarafında leke oluşumunu önlemek için merdaneyi temizleyin.
Temizlik prosedürü
Parçayı temizlemek için makineyle birlikte verilen bezi veya buna eşdeğer bir malzeme kullanın. Lekeler kolay çıkmıyorsa alkolle hafifçe ıslatılmış bir bez kullanın.
Hizalama aksamı
Ana ünitenin sağ ön kapağını açın.
Hizalama aksamındaki aktarma merdanelerinin kirliliğini kontrol edin.Üst kısımda dört aktarma merdanesi, alt kısımda ise yedi merdane vardır.

Hizalama aksamının üst kısmında yer alan aktarma merdanelerindeki kirli alanları silin.
Sağ arka kısımdaki aktarma merdanesini temizlemek için merdaneyi alt kısımdan silin.

Hizalama aksamının alt kısmında yer alan aktarma merdanelerindeki kirli alanları silin.
Sol kısımdaki aktarma merdanesini silmek için C2 kolunu indirin ve üniteyi dışarı çekin. Daha sonra merdaneyi üst tarafından silin.

Üniteyi temizledikten sonra tüm kapakları kapatın.Çıkan kağıdı ters çevirme aksamı
Ana ünitenin sol ön kapağını açın.
E2 kolunu kaldırın, aşağıdaki resimde gösterilen aktarma merdanesini tek yönde (arkadan öne veya önden arkaya) silin.
Üniteyi temizledikten sonra tüm kapakları kapatın.

