Üstbilgiyi atla
 

Zarflara Kopyalama

Bu bölümde, normal boyutlu ve özel boyutlu zarflara nasıl kopyalama yapılacağı anlatılmaktadır.

Kağıt kalınlığını, baskı yaptığınız zarfların ağırlığına göre belirtin. Kağıt ağırlığı ile kağıt kalınlığı ve kullanılabilecek zarfların boyutları arasındaki ilişki hakkındaki ayrıntılar için bkz. "Desteklenen Kağıt Boyutları ve Türleri", Kağıt Özellikleri ve Kağıt Ekleme.

Zarfların kullanımı, desteklenen zarf tipleri ve zarfları yükleme hakkında ayrıntılar için bkz. Paper Specifications and Adding Paper.

Zarfları bypass tepsisine veya Kaset 1'e yerleştirebilirsiniz. Kaset 1'deki zarflara kopyalama yapmadan önce Kullanıcı Araçları'nda [Kaset Kağıt Ayarları]'ndan kağıt türü olarak [Zarf]'ı seçin. Ayrıntılar için, bkz. Makineye Bağlanma/Sistem Ayarları.

Bypass tepsisindeki zarflara kopyalama yaparken aşağıdaki prosedürü takip edin:

Önemli

  • Dubleks işlevi zarflarla kullanılamaz. Duplex işlevi belirtilirse ayarı iptal etmek için [1 Taraflı 2 Taraflı] seçeneğine basın.

1Zarfları bypass tepsisine yüzü aşağı bakacak şekilde yerleştirin.

Bypass tepsisi otomatik olarak seçilir.

2Kağıt boyutu seçme düğmesine basın.

3Zarf boyutunu belirtin.

Normal boyuttaki zarflara kopyalamak için [Normal Boyut] seçeneğine basın, ardından da zarf boyutunu seçin.

Özel boyuttaki zarflara kopyalamak için [Özel Boyut] seçeneğini seçin ve zarfın yatay ve dikey uzunluğunu belirtin.

İşlem paneli ekran çizimi

4Kağıt türü olarak [Zarf] seçeneğini seçin.

5Kağıt kalınlığı olarak [Kalın Kağıt 1] veya [Kalın Kağıt 2] seçeneğini seçin.

6Orijinalin ve kağıdın yazdırma taraflarını onaylayın ve [OK] tuşuna basın.

[ADF] veya [Şaryo Camı] seçeneklerine basarak orijinalin konulacağı yeri değiştirebilirsiniz.

7[] tuşuna basın.

8Orijinalleri yerleştirin ve sonra [Başlat] tuşuna basın.

Orjinal belge yönünün onaylandığı ekran görüntülenirse yönü kontrol edin ve sonrasında [Başlat]'a tekrar basın.