De rollers en het remblok in de ADF schoonmaken

Als de rollers of het remblok van de ADF vies is, kunnen er meerdere vellen papier tegelijk worden ingevoerd of kan het origineel vastlopen.

Gebruik de volgende procedure om de rollers en het remblok in de ADF schoon te maken.

1Schakel het apparaat uit en trek de stekker van het netsnoer uit het stopcontact.

2Trek de stekker uit het stopcontact. Verwijder alle kabels uit het apparaat.

3Open het ADF-paneel.

Schermafbeelding apparaat

4Verwijder de papierinvoereenheid.

1. Houd het blauwe deel van de papierinvoereenheid vast, schuif de eenheid naar de voorkant van het apparaat en trek de koker aan het andere eind van de ADF eruit.

2. Trek de koker naar voren en verwijder de papierinvoereenheid uit de ADF.

Schermafbeelding apparaat

5Veeg de plaatsen met een droge of vochtige doek schoon die zijn aangeduid op de tekeningen hieronder.

• Rollers in de papierinvoereenheid (2 rollers)

Nadat u de papierinvoereenheid heeft omgekeerd, veegt u beide rollers schoon met een vochtige, uitgewrongen doek schoon terwijl u de rollers draait. Veeg de rollers vervolgens droog met een droge doek.

Schermafbeelding apparaat

• Wrijvingsstrip

Gebruik een droge doek om de wrijvingsstrip schoon te maken.

Schermafbeelding apparaat

• Trek de roller eruit (2 rollers in de hoofdbehuizing van de ADF)

Draai aan de blauwe papierverwijderschijf om de rollers te laten draaien en houd tegelijkertijd een vochtige, uitgewrongen doek tegen de roller. Veeg elke roller terwijl u die draait en veeg de rollers droog met een droge doek.

Schermafbeelding apparaat

• Trek de roller eruit (2 rollers in de ADF-klep)

Veeg beide rollers schoon met een vochtige, uitgewrongen doek schoon terwijl u de rollers draait. Veeg de rollers vervolgens droog met een droge doek.

Schermafbeelding apparaat

6Bevestig de papierinvoereenheid.

Belangrijk

• Wanneer u de papierinvoereenheid weer aan het apparaat bevestigt, zorgt u ervoor dat het remblok in de juiste positie is bevestigd zoals aangegeven in de illustratie.

Schermafbeelding apparaat

• Als het remblok niet wordt bevestigd zoals in onderstaande illustratie, drukt u met uw vingers op het zwarte deel van het remblok totdat het remblok in de juiste positie vastklikt. Bevestig vervolgens de papierinvoereenheid.

Schermafbeelding apparaat

1. Houd het blauwe deel van de papierinvoereenheid vast en schuif de koker aan de voorkant van de eenheid de ADF in.

2. Schuif de papierinvoereenheid naar de voorkant van het apparaat en schuif de koken aan de andere kant van de eenheid in de ADF.

Schermafbeelding apparaat

7Open de ADF.

Schermafbeelding apparaat

8Veeg de plaatsen met een droge of vochtige doek schoon die zijn aangeduid op de tekeningen hieronder.

Belangrijk

• Zorg ervoor dat u het folie niet buigt of vies maakt zoals aangegeven in de illustratie wanneer u het apparaat schoonmaakt.

Schermafbeelding apparaat

• Toevoerrollers (2 rollers)

Draai aan de blauwe draaischijf voor vastgelopen papier om de roller te draaien terwijl u een vochtige doek tegen de toevoerroller houdt. Veeg elke roller terwijl u die draait en veeg de rollers droog met een droge doek.

Schermafbeelding apparaat

9Laat de ADF zakken.

10Til de invoerlade van de ADF op.

Schermafbeelding apparaat

11Veeg de plaatsen met een droge of vochtige doek schoon die zijn aangeduid op de tekeningen hieronder.

Belangrijk

• Raak de ontladingsborstel aangegeven in de illustratie niet aan wanneer u het apparaat schoonmaakt.

Schermafbeelding apparaat

• Uitvoerrollers (4 rollers aan de bovenkant)

Draai aan de blauwe draaischijf voor vastgelopen papier om de roller te draaien terwijl u een vochtige doek tegen de uitvoerroller houdt. Veeg elk van de vier rollers schoon terwijl u ze draait en veeg de rollers vervolgens droog met een droge doek.

Schermafbeelding apparaat

• Uitvoerrollers (4 rollers aan de onderkant)

Draai aan de blauwe draaischijf voor vastgelopen papier om de roller te draaien terwijl u een vochtige doek tegen de uitvoerroller houdt. Veeg elk van de vier rollers schoon terwijl u ze draait en veeg de rollers vervolgens droog met een droge doek.

Schermafbeelding apparaat

12Laat de ADF-invoerlade zakken.

13Sluit het ADF-paneel.

14Steek de stekker van het netsnoer stevig in het stopcontact. Sluit alle voorheen verwijderde interfacekabels weer aan.

15Zet de hoofdstroomschakelaar aan.