Παράλειψη κεφαλίδας
 

Κρυπτογράφηση SNMPv3

Κατά τη χρήση του Device Manager NX ή άλλης εφαρμογής η οποία επικοινωνεί μέσω SNMPv3, μπορείτε να κρυπτογραφείτε τα δεδομένα μετάδοσης.

Με αυτή τη ρύθμιση, μπορείτε να προστατεύσετε τα δεδομένα και να αποτρέψετε την παραποίησή τους.

1Συνδεθείτε ως διαχειριστής από το Web Image Monitor.

2Τοποθετήστε τον δείκτη στην επιλογή [Διαχείριση Συσκευής] και κατόπιν κάντε κλικ στο [Διαμόρφωση].

3Κάντε κλικ [SNMPv3] στην επιλογή “Δίκτυο”.

4Επιλέξτε [Μόνο Κρυπτογράφηση] στο στοιχείο “Να Επιτρέπ. Επικοιν. SNMPv3”.

5Εμφανίζεται το μήνυμα “Ενημέρ Πιστοπ.”. Περιμένετε για περίπου ένα ή δύο λεπτά και κατόπιν κάντε κλικ στο [ΟΚ].

Εάν η προηγούμενη οθόνη δεν εμφανιστεί ξανά μόλις κάνετε κλικ στο [ΟΚ], περιμένετε λίγο και έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί ανανέωσης του προγράμματος περιήγησης στο Web.

6Αποσύνδεση.

Σημείωση

  • Για να χρησιμοποιήσετε το Device Manager NX προκειμένου να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα ορισμού ρυθμίσεων, θα πρέπει να ορίσετε τη ρύθμιση Κωδικού Κρυπτογράφησης του διαχειριστή δικτύου και τον Κωδικό Κρυπτογράφησης στις Πληροφορίες Πιστοποίησης SNMP από το Device Manager NX και να ορίσετε Να Επιτρέπεται η Επικοινωνία SNMPv3 στον εκτυπωτή. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον ορισμό Κωδικού Κρυπτογράφησης στο Device Manager NX, ανατρέξτε στη Βοήθεια του Device Manager NX.

  • Εάν δεν ορίσετε τη ρύθμιση [Κωδ. Πρόσβ. Κρυπογρ.] του διαχειριστή δικτύου, τα προς μετάδοση δεδομένα ενδέχεται να μην κρυπτογραφηθούν ή να μην αποσταλούν. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον ορισμό της ρύθμισης [Κωδικός Κρυπτογράφησης] του διαχειριστή δικτύου, ανατρέξτε στη Αλλαγή διαχειριστών.