Overige schermen van Web Image Monitor

De schermen [Installeer], [Installatie ongedaan maken], [Aanvullende Opstart-instelling voor programma], [Installeer Aanvullend programma], [Installatie Aanvullend programma ongedaan maken], [Uitgebreide eigenschappen kopiëren] en [Opslaggegevens kaart kopiëren] zijn niet beschikbaar.

Neem voor meer informatie over deze instellingen contact op met uw servicevertegenwoordiger.

Het scherm Installeer/Installeren

Met dit scherm kunt u geavanceerde eigenschappen installeren.

Schermafbeelding van internetbrowser (afbeelding met genummerde items)

1. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het menu [Configuratie] van Web Image Monitor.

2. Bronmedia

Selecteer de opslagmedia om geavanceerde eigenschappen te installeren.

3. [Lijst Uitgebreide eigenschap weergeven]

Wanneer u op [Lijst Uitgebreide eigenschap weergeven] klikt, verschijnt er een lijst van installeerbare uitgebreide eigenschappen opgeslagen op de bronmedia (geselecteerd in Bronmedia).

Het scherm Install. onged. mk.

Met dit scherm kunt u de installatie van de geavanceerde eigenschappen ongedaan maken.

Schermafbeelding van internetbrowser (afbeelding met genummerde items)

1. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het menu [Configuratie] van Web Image Monitor.

2. [Verwijderen]

Wanneer u op [Installatie ongedaan maken] klikt, wordt de installatie van de eigenschappen die geselecteerd zijn in de 'Lijst Uitgebreide eigenschap', ongedaan gemaakt.

3. Lijst met geavanceerde eigenschappen

Er wordt een lijst weergegeven met de geïnstalleerde geavanceerde eigenschappen.

• Selectie

Klik op de radioknop(pen) van de uitgebreide eigenschap waarvan u de installatie ongedaan wilt maken en klik dan op [Installatie ongedaan maken] om het verwijderingsproces te starten.

• Naam Uitgebreide eigenschap/Geavanc. eigenschapnaam

Toont de namen van de uitgebreide/geavanceerde eigenschappen.

• Type

Toont de verschillende typen geavanceerde eigenschappen.

Voor meer informatie over de verschillende typen geavanceerde eigenschappen, zie Verschillende typen geavanceerde eigenschappen.

• Status

Toont de status van de geavanceerde eigenschappen.

Voor meer informatie over de status van de geavanceerde eigenschappen, zie Status van geavanceerde eigenschappen.

• Beschrijving

Toont korte samenvattingen van de geavanceerde eigenschappen.

• Versie

Toont de versies van de geavanceerde eigenschappen.

• Opstartlocatie

Toont de locaties waar de geavanceerde eigenschappen geïnstalleerd zijn.

• Vervaldatum/Verloopdatum

Hier wordt de vervaldatum van de geavanceerde eigenschappen weergegeven.

Als er geen vervaldatum van toepassing is, dan wordt "Geen tijdslimiet" weergegeven. Als de informatie over de vervaldatum niet opgehaald kan worden, dan wordt "--" weergegeven.

Het scherm Aanvullende opstart-instellingen voor programma

Met dit scherm kunt u geïnstalleerde extra programma's starten en stoppen.

Schermafbeelding van internetbrowser (afbeelding met genummerde items)

1. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het menu [Configuratie] van Web Image Monitor.

2. [Opstarten/Stoppen]

Klik hierop om het geselecteerde aanvullende programma in te stellen op "Bezig met Startup" of "Stoppen".

3. Lijst extra programma's weergeven

Geeft een lijst met geïnstalleerde extra programma's weer.

• Selectie

Klik op de radioknop van het aanvullende programma dat u wilt instellen op "Bezig met Startup" of "Stoppen". Klik op [Opstarten/Stoppen] nadat het item geselecteerd hebt.

• Naam aanvullend programma/Naam extra programma

Toont de namen van de extra programma's.

• Details

Klik op het pictogram [Details] om het informatiescherm van de extra programma's weer te geven.

• Nr.

Toont de ID van elk aanvullend programma dat geïnstalleerd is.

• Status

Toont een statusoverzicht van de aanvullende programma's.

• Startup/Bezig met Startup

De aanvullende programma's zijn ingeschakeld.

• Stoppen

De aanvullende programma's zijn uitgeschakeld.

• Beschrijving

Korte beschrijvingen van de extra programma's.

• Versie

Toont de versies van de aanvullende programma's.

Het scherm Installeer aanvullend programma

Met dit scherm kunt u aanvullende programma's installeren.

Schermafbeelding van internetbrowser (afbeelding met genummerde items)

1. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het menu [Configuratie] van Web Image Monitor.

2. Bronmedia

Selecteer de opslagmedia voor het installeren van aanvullende programma's.

3. [Lijst Aanvullende programma's weergeven]

Als u op [Lijst Aanvullende programma's weergeven] klikt, verschijnt er een lijst met de installeerbare aanvullende programma's die zijn opgeslagen in het bronmedium (dat u selecteerde via Bronmedia).

Het scherm Installatie aanvullend programma ongedaan maken

Met dit scherm kunt u de aanvullende programma's weer verwijderen.

Schermafbeelding van internetbrowser (afbeelding met genummerde items)

1. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het menu [Configuratie] van Web Image Monitor.

2. [Verwijderen]

Wanneer u op [Installatie ongedaan maken] klikt, dan zal de installatie van de uitgebreide eigenschappen die is geselecteerd in de Lijst Aanvullende programma's, ongedaan gemaakt worden.

3. Lijst extra programma's weergeven

Toont een statusoverzicht van de aanvullende programma's.

• Selectie

Klik op de radioknop(pen) van het aanvullende programma waarvan u de instalatie ongedaan wilt maken en klik dan op [Installatie ongdaan maken] om het verwijderingsproces te beginnen.

• Naam aanvullend programma/Naam extra programma

Toont de namen van de extra programma's.

• Nr.

Toont de ID van elk aanvullend programma dat geïnstalleerd is.

• Status

Toont een statusoverzicht van de aanvullende programma's.

• Startup/Bezig met Startup

De aanvullende programma's zijn ingeschakeld.

• Stoppen

De aanvullende programma's zijn uitgeschakeld.

• Beschrijving

Overzicht met korte beschrijvingen van de aanvullende programma's.

• Versie

Toont de versies van de aanvullende programma's.