Het scherm Beheerderstoepassingen in Web Image Monitor

Schermafbeelding van internetbrowser (afbeelding met genummerde items)

1. [Toepassen]

Klik hierop om de bij de instellingen aangebrachte wijzigen toe te passen.

2. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het menu [Configuratie] van Web Image Monitor.

3. Instellingenlijst

Toont een lijst met instellingen.

• Instellingen Webinstallatie

Hiermee kunt u de geavanceerde eigenschappen via het netwerk installeren.

• Massa-/stapelformaatinstellingen

Hier kunt u de groottes specificeren van de massa en stapel voor de geavanceerde eigenschappen.

• Selecteer beschikbare functies

Hiermee schakelt u de JavaTM Platform-functies uit de lijst in of uit.

• Instellingen Web Service

Configureer de aan het netwerk gerelateerde instellingen.

• Coderingsniveau verbeteren

Geef de coderingssterkte op die gebruikt moet worden in de elektronische handtekening voor geavanceerde eigenschappen.

• Netwerkprioriteitsinstelling

Geef een internetprotocol op waaraan u voorrang wilt geven wanneer er verbinding wordt gemaakt met het netwerk.

• JAVATMPlatform-instelling

Schakel alle JAVATM Platformfuncties op de machine in of uit.

Opmerking

• Om [Beheerder toepassingen] in te stellen, moet u inloggen als beheerder. Voor meer informatie over het inloggen als beheerder, zie Inloggen als beheerder.

• U kunt alleen Massa / Stapel formaatinstellingen instellen.