Het TWAIN- of het WIA-stuurprogramma gebruiken

In dit deel wordt de relatie uitgelegd tussen resolutie en scanformaat wanneer het TWAIN- of WIA-stuurprogramma voor het apparaat wordt gebruikt.

Raadpleeg de Helpfunctie van het TWAIN-stuurprogramma om het scangebied of de resolutie op te geven op het apparaat dat u als TWAIN-netwerkscanner gebruikt.

Het scanformaat bepaalt de maximale resolutie.

Raadpleeg onderstaande tabel voor de maximale resolutie voor elk scanformaat.

Scanformaat en maximale resolutie

Scanformaat

Maximale resolutie (dpi)

11 × 17

600

A3

602

B4 JIS (Japanese Industrial Standard)

695

81/2 × 14

728

81/2 × 13

785

81/2 × 11

828

A4

851

B5 JIS

982

A5, B6 JIS, A6, 51/2 × 81/2

1.200

81/2 × 132/5

761

Opmerking

• Wanneer de ADF wordt gebruikt, kunt u geen A6-formaat scannen.

• Sommige origineeltypen en resolutie-instellingen kunnen de scankwaliteit verminderen.