Batch, SADF

Deze sectie geeft uitleg over de instellingen die u moet configureren als u een groot aantal originelen in meerdere batches wilt scannen en ze als één enkele taak wilt versturen.

Batch

Als u [Batch] selecteert, dan begint het scannen wanneer u de extra originelen plaatst en op de [Start]-knop drukt. Wanneer alle originelen gescand zijn, druk dan op [Scherp]. Als u [Batch] selecteert, dan zal het apparaat wachten totdat extra originelen geplaatst worden, ongeacht de standaardinstellingen.

SADF

Als [SADF] is geselecteerd, begint het scannen zodra u extra originelen in de ADF plaatst. Selecteer welke handeling het apparaat uitvoert tijdens het wachten op extra originelen in [Wachttijd voor volgend orig.: SADF] onder [Scannereigensch.]. Voor meer informatie over [Wachttijd voor volgend orig.: SADF], zie Scaninstellingen.

Belangrijk

• Pictogram Regio A(voornamelijk Azië)
    Voor meer informatie over de optionele eenheden die vereist zijn voor deze functie, zie Snel aan de slag.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Scanner]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke scannerfunctie, zie Procedure voor Batch,SADF (klassiek).