In deze paragraaf wordt de procedure uitgelegd voor het stempelen van originelen die vanuit de ADF worden gescand. De stempel geeft aan dat de originelen zijn gescand.

Belangrijk

• De stempelfunctie kan alleen worden gebruikt bij scannen vanuit de ARDF. De ADF waarmee u dubbelzijdig kunt scannen ondersteunt de stempelfunctie niet. Voor meer informatie over de optionele modules die voor deze functie zijn vereist, zie Snel aan de slag.

Bij het scannen van een document met de ADF, kan het apparaat een cirkelvormige markering op de onderzijde van het origineel stempelen. Bij het scannen van een dubbelzijdig document wordt het document onderaan op de voorpagina en bovenaan op de achterpagina gemarkeerd.

Deze functie is nuttig als u gescande originelen wilt kunnen herkennen.

Afbeelding van stempel

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Scanner]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke scannerfunctie, zie Procedure voor Stempel (klassiek).

Verwante onderwerpen

Procedure voor Stempel (klassiek)