Toegangsprivileges voor opgeslagen bestanden opgeven

Als er gebruikersverificatie is ingesteld, kunt u toegangsprivileges voor opgeslagen bestanden opgeven wanneer u deze bestanden opslaat op de Documentserver. U kunt ook de toegangsprivileges van bestanden wijzigen nadat deze zijn opgeslagen.

Voor het configureren of wijzigen van de toegangsprivileges moet de gebruiker zich aanmelden op het apparaat.

Zie de handleiding Snel aan de slag voor meer informatie over het aan- en afmelden.