Bestemmingen selecteren op een LDAP-server

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u een in een LDAP-server geregistreerd adres kunt zoeken en dit kunt opgeven als e-mailbestemming.

Belangrijk

• Deze functie kan worden gebruikt als een LDAP-server op het netwerk is aangesloten.

• De LDAP-server moet geregistreerd zijn en [LDAP zoeken] moet ingesteld zijn op [Aan] in het tabblad [Beheerdertoepas.] onder [Systeeminstellingen]. Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor details over het configureren van de LDAP-server.

• U kunt opgeven of u wel of niet automatisch de gedeelde mapinformatie wilt verkrijgen die is geregistreerd in de LDAP-server en deze informatie wilt overschrijven in het adresboek van het apparaat. Indien u gebruikmaakt van deze functie, hoeft u de gedeelde map niet te registreren in het adresboek. Voor meer informatie over elke instelling, zie Algemene instellingen. Indien de gedeelde map niet geregistreerd is op de LDAP-server, moet deze geregistreerd worden op de server of in het adresboek van het apparaat.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Scanner]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke scannerfunctie, zie Procedure voor het selecteren van bestemmingen door het zoeken op een LDAP-server (klassiek).