Perforeren

Belangrijk

• Voor meer informatie over de optionele eenheden die voor deze functie zijn vereist, zie Snel aan de slag.

1Open het af te drukken document.

2Selecteer [Print...] in het menu [File].

3Selecteer het apparaat dat u gebruikt in het pop-upmenu [Printer:].

4Selecteer [Printerfuncties] in het pop-upmenu.

5Selecteer [Papier] in [Kenmerkensets:].

6Selecteer de uitvoerlade waarnaar de afgedrukte vellen moeten worden afgeleverd in het pop-upmenu [Bestemming:].

7Selecteer [Afwerken] of [Afwerken 1] in [Kenmerkensets:].

8Selecteer de perforatiepositie in het pop-upmenu [Perforeren:].

9Druk het origineel af met behulp van de afdrukfunctie in de standaardtoepassing van het origineel.