Aanpassen aan papier:

Selecteer de handeling als er geen papierformaat is opgegeven door het printerstuurprogramma voor de papierladen.

• Gebruiker vragen

Toont een bericht dat de gebruiker vraagt het juiste papierformaat te selecteren als er geen papierformaat opgegeven is in het printerstuurprogramma voor de papierlade.

Er wordt een afdruktaak uitgevoerd door het formaat van het origineel toe te passen.

• Dichtstbijzijnde formaat en schalen

Zoekt in de papierladen en selecteert het papier dat het best overeenkomt met het formaat dat is opgegeven in het printerstuurprogramma. Als het geselecteerde papier kleiner is dan het document, wordt de afbeelding automatisch verkleind. Als het geselecteerde papier groter is dan het document, wordt de afbeelding niet vergroot.

• Dichtstbijzijnde formaat en bijsnijden

Zoekt in de papierladen en selecteert het papier dat het best overeenkomt met het formaat dat is opgegeven in het printerstuurprogramma. De afbeelding wordt afgedrukt zonder aanpassingen.

Standaardinstelling: [Gebruiker vragen]

Kleurenmodus:

Geef op of u documenten wel of niet in [Kleur] of [Zwart-wit] wilt afdrukken.

Standaardinstelling: [Kleur]

180 graden draaien:

Hier kunt u opgeven of u een afbeelding wel of niet 180 graden wilt draaien tijdens het afdrukken.

Standaardinstelling: [Uit]