Type tekst:

Selecteer het te gebruiken teksttype voor de preventietekst uit de lijst.

Standaardinstelling: [Gebruikerstekst]

Voer gebruikerstekst in:

Als u [Gebruikerstekst] selecteert in [Type tekst:], voer dan een gebruikerstekst van maximaal 64 1-byte tekens in. Als u een Latijns lettertype voor [Lettertype:] selecteert, voer dan 1-byte alfanumerieke tekens in.

Standaard: [KOPIE]

Lettertype:

Hiermee kunt u een lettertypestijl voor de preventietekst selecteren. Er zijn alleen TrueType-lettertypen beschikbaar.

Standaardinstelling: [ArialMT]

Grootte:

U kunt hier een waarde opgeven om de grootte van de preventietekst aan te passen.

Een klein lettertype is wellicht niet geschikt voor een patroon voor het voorkomen van onbevoegd kopiëren.

Een lettergrootte van 50 punten of hoger is effectief. We raden aan een lettergrootte van 70 tot 80 punten te selecteren.

Standaardinstelling: [70]

Hoek:

Geef een waarde op in dit draaivak om de preventietekst langs zijn middelpunt te draaien.

Een hoek van 30 tot 40 graden is geschikt bij het voorkomen van onbevoegd kopiëren. We raden u aan deze hoek te gebruiken.

Standaardinstelling: [30]

Teks-/patrooneffecten:

Hiermee kunt u het effecttype selecteren dat op kopieën of afdrukken moet worden toegepast.

Patroon voor voorkomen van onbevoegd kopiëren:

Patrooneffecten:

Afdrukken

Patrooneffecten:

Kopiëren

Tekst en achtergrond

Illustratie van tekst-/patrooneffecten

Illustratie van tekst-/patrooneffecten

Omgekeerde patronen (Tekst/Achtergrond)

Illustratie van tekst-/patrooneffecten

Illustratie van tekst-/patrooneffecten

Alleen achtergrond

Illustratie van tekst-/patrooneffecten

Illustratie van tekst-/patrooneffecten

Alleen tekst

Illustratie van tekst-/patrooneffecten

Illustratie van tekst-/patrooneffecten

Standaardinstelling: [Tekst en achtergrond]

Gegevensbeveiliging voor kopiëren:

Patrooneffecten:

Afdrukken

Patrooneffecten:

Kopiëren

(zonder Copy Data Security Unit)

Patrooneffecten:

Kopiëren

(met Copy Data Security Unit)

Tekst en achtergrond

Illustratie van tekst-/patrooneffecten

Illustratie van tekst-/patrooneffecten

Illustratie van tekst-/patrooneffecten

Alleen achtergrond

Illustratie van tekst-/patrooneffecten

Illustratie van tekst-/patrooneffecten

Illustratie van tekst-/patrooneffecten

Standaardinstelling: [Tekst en achtergrond]

Herhalen:

Hiermee kunt u de preventietekst linksboven op de pagina herhalen.

[Positie:] is niet beschikbaar.

Standaardinstelling: [Uit]

Regelafstand:

Geef de regelafstand op. U kunt deze instelling opgeven als de instelling [Herhalen:] is ingeschakeld.

Standaardinstelling: [70]

Positie:

Hiermee selecteert u een positie voor het invoeren van de preventietekst in de lijst.

U kunt deze instelling opgeven wanneer de instelling [Herhalen:] is uitgeschakeld en de waarde van de instelling [Hoek:] 0 is.

Standaardinstelling: [Midden]