Het verzenden van een afdrukbestand dat wacht op afdrukken

1Klik op de menuknop van de toepassing die u gebruikt en klik vervolgens op [Afdrukken].

2Selecteer de printer die u wilt gebruiken.

3Klik op [Voorkeursinstellingen].

4Klik in de lijst "Taaksoort:" op [Uitgestelde afdruk].

5Klik op [Details...].

6Voer een gebruikers-ID in in het venster "Gebruikers-ID invoeren:".

Het is mogelijk een bestandsnaam van een uitgestelde afdruktaak te bepalen.

7Om de afdruktijd van het document op te geven, vinkt u het vakje bij [Stel afdruktijd in] aan en geeft u het tijdstip op.

Deze instelling is beschikbaar in de PCL 6- en PostScript 3-printerstuurprogramma's.

U kunt een tijd in 24-uursweergave opgeven.

8Klik op [OK].

9Wijzig indien nodig andere afdrukinstellingen.

10Klik op [OK].

11Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.

Opmerking

• Als de opgegeven afdruktijd dicht bij de tijd van de klok van het apparaat ligt, kan het afdrukken meteen beginnen.

• Als u het apparaat uitzet, start het afdrukken niet, zelfs niet als het de opgegeven afdruktijd is. Om een document af te drukken waarvan de opgegeven tijd al is verstreken, stelt u [Taken niet afgedrukt omdat app. uit was] in op [Afdr. indien app. aan] op het [Systeem]-tabblad onder [Printereigensch.]. Voor meer informatie, zie Systeem.

• Als er op het bedieningspaneel een foutmelding wordt weergegeven, wordt het afdrukken niet gestart, zelfs niet op de opgegeven afdruktijd is.