Beveiligde afdrukbestanden verwijderen

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Druk op het pictogram [Printer].

3Druk op het tabblad [Afdruktaken].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op [Beveil. afdr.taak].

5Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen.

U kunt alle beveiligde afdrukbestanden in één keer selecteren door na selectie van één bestand op [Select. alle tk. ] te drukken.

6Druk op [Verwijderen].

7Voer het wachtwoord in met de cijfertoetsen en druk op [OK].

8Druk op [Ja].

Opmerking

• Wanneer u meerdere afdrukbestanden heeft geselecteerd, verwijdert het apparaat de bestanden die overeenkomen met het opgegeven wachtwoord. Het aantal bestanden dat wordt verwijderd, wordt weergegeven in het bevestigingsscherm.

• U kunt een beveiligde afdruktaak ook met Web Image Monitor verwijderen. Voor meer informatie, zie de Help-functie van Web Image Monitor.