De instellingen van het programma wijzigen

U kunt de instellingen van het programma wijzigen en het bestaande programma overschrijven.

Standaardtoepassingen/Snelle toepassingen

1Roep een programma op.

Voor meer informatie, zie Een opgeslagen programma oproepen.

2Bewerk de instellingen zodat alle functies die u in het programma wilt opslaan, zijn geselecteerd.

3Druk op [Menu] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

4Druk op [Huidige inst. vr programma registr.].

5Druk op het nummer van het programma dat u wilt wijzigen.

6Druk op [Geprogram.].

7Voer de programmanaam in.

8Selecteer het pictogram voor het programma.

9Druk op [Vorig scherm].

Als u de snelle toepassing gebruikt, drukt u op [Vorig scherm].

10Druk op [OK].

11Druk op [Plaatsen].

Zelfs wanneer u [Niet plaatsen] selecteert, kunt u snelkoppelingen aan het programma toevoegen op het [Home]-scherm nadat u de instellingen van het programma gewijzigd hebt.

12Druk op [Afsluiten].

Oudere toepassingen

1Roep een programma op.

Voor meer informatie, zie Een opgeslagen programma oproepen.

2Bewerk de instellingen zodat alle functies die u in het programma wilt opslaan, zijn geselecteerd.

3Druk op [Herroepen/Progr./Progr. wijzigen] linksonder in het scherm.

4Druk op [Geprogram.].

5Druk op het nummer van het programma dat u wilt wijzigen.

6Druk op [Ja].

7Voer de programmanaam in.

8Druk op [OK].

9Druk op [Afsluiten].

Opmerking

• Wanneer het overschreven is, wordt het vorige programma verwijderd.

• U kunt de instellingen van een programma wijzigen en het vervolgens opslaan als een nieuw programma. Als u gebruik maakt van de Oudere toepassingen, druk dan op een programmanummer zonder . Als u gebruik maakt van de standaardtoepassingen of snelle toepassingen, drukt u op een programmanummer waar [Niet geprogr.] naast staat.