Plaatsen van papier in de geleiderklep voor bannerpapier

1Draai de knop met de klok mee totdat zijn driehoekmarkering tegen de ontgrendelmarkering stuit.

Zorg ervoor dat uw hand de geleiderklep voor bannerpapier niet raakt als u aan de knop draait.

Als u niet aan de knop kunt draaien, druk dan de geleiderklep voor bannerpapier naar het apparaat toe en terwijl u aan de knop draait.

Afbeelding van knop

2Houd de hendel in één hand terwijl u de achterkant van de handinvoer ondersteunt met de andere hand en open vervolgens langzaam de handinvoer.

Open de handinvoer totdat deze parallel met de vloer ligt.

Illustratie van de handinvoer

3Til de geleiderklep voor bannerpapier op en steek hem vervolgens in de handinvoer totdat hij stabiel zit.

Ga bij het plaatsen van papier met een horizontale breedte van 148 – 457,2 mm (5,83 – 18,00 inch) naar Stap 4.

Illustratie van de handinvoer

4Voer het papier met de bedrukte zijde naar beneden in totdat u een piep hoort.

5Positioneer de papiergeleiders op basis van het papierformaat.

Als de geleiders niet tegen het papier aandrukken, kunnen afbeeldingen verdraaid raken of wordt het papier verkeerd ingevoerd.

Illustratie van de handinvoer

6Open de onderlade en til vervolgens de kleine geleiderklep voor bannerpapier op.

Ga bij het plaatsen van papier met een horizontale breedte van 148 – 900,0 mm (5,83 – 35,5 inch) naar Stap 7.

Illustratie onderlade en kleine geleiderklep voor bannerpapier

7Stel de voorste rand van het papier in overeenkomstig het papierformaat.

• Krul bij het gebruik van papier met een horizontale breedte van 1200 mm (47,3 inch) het papier zodanig dat zijn voorste rand de kleine geleiderklep voor bannerpapier raakt.

Illustratie van de handinvoer

• Krul bij het gebruik van papier met een horizontale breedte van 900 mm (35,5 inch) het papier zodanig dat zijn voorste rand de zijkant van het apparaat raakt.

Illustratie van de handinvoer

• Stel bij het gebruik van papier met een horizontale breedte van 457,2 – 900 mm (18,00 – 35,5 inch) het papier zodanig in dat zijn voorste rand uit de geleiderklep voor bannerpapier steekt.

Illustratie van de handinvoer

• Stel bij het gebruik van papier met een horizontale breedte van 148 – 457,2 mm (5,83 – 18,00 inch) het papier in als het plaatsen van papier in de handinvoer.

Illustratie van de handinvoer

Opmerking

• U kunt in de geleiderklep voor bannerpapier maximaal 10 vellen papier met een horizontale breedte van 457,2 – 1260 mm (18,00 – 49,60 inch) plaatsen. Bij het plaatsen van meerdere vellen papier in de geleiderklep voor bannerpapier zorgt u ervoor om ze één voor één te scheiden alvorens ze te plaatsen.

• Wanneer het [Meldingsgeluid] is ingesteld op [Geen geluid], klinkt er geen geluid wanneer u papier invoert in de geleiderklep voor bannerpapier. Voor meer informatie over [Meldingsgeluid], zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.