Bewegingssensor

De bewegingssensor bevindt zich aan de rechterkant van het apparaat. Wanneer deze aan staat en het apparaat beweging detecteert, gaat het apparaat automatisch aan. Wanneer de sensor gedurende een bepaalde tijd geen beweging detecteert, gaat het apparaat over in de slaapstand. Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie.

Opmerking

• Het apparaat gaat in de volgende gevallen over in de stand-bymodus:

• Wanneer de bewegingssensor veranderingen in de omgevingsomstandigheden of een beweging detecteert, zelfs wanneer de persoon niet recht voor de sensor staat.

• Wanneer de sensor wordt blootgesteld aan luchtstromen, direct zonlicht of sterke elektromagnetische golven.

• In de volgende gevallen gaat het apparaat niet over op de slaapstand:

• Wanneer de bewegingssensor veranderingen in de omgevingsomstandigheden of een beweging detecteert, zelfs wanneer de persoon niet recht voor de sensor staat.

• Wanneer de sensor wordt blootgesteld aan sterke elektromagnetische golven.

• Het apparaat schakelt de Uitmodus fuseereenheid in, zelfs wanneer er een persoon bij het apparaat staat wanneer:

• [Uitmodus fuseereenheid (energiespaarstand) Aan/Uit] is ingesteld op [Uit]

• [Uitmodus fuseereenheid afsluiten] is ingesteld op [Bij afdrukken]

• Eén van de volgende schermen wordt weergegeven

• Kopie

• Kopieerapparaat (klassiek)

• Een scherm anders dan Teller, Onderhoud of Informatie