Inloggen met een IC-kaart

Log in door een IC-kaart boven het apparaat te houden als Snelle configuratie van kaartverificatie is ingesteld.

Belangrijk

• Houd maar één IC-kaart tegelijkertijd voor het apparaat.

Als u een IC-kaart gebruikt die gekoppeld is aan uw gebruikersnaam en wachtwoord:

1Houd hem voor de NFC-kaartlezer.

U wordt ingelogd op het apparaat.

Als u een IC-kaart gebruikt die niet gekoppeld is aan uw gebruikersnaam en wachtwoord:

1Houd hem voor de NFC-kaartlezer.

Het registratiescherm wordt weergegeven.

2Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die geregistreerd staan in het adresboek van het apparaat.

3Druk op [Registreren].

4Druk op [Afsluiten].

5Houd hem voor de NFC-kaartlezer.

U wordt ingelogd op het apparaat.

Opmerking

• Als een gebruiker een IC-kaart voor een apparaat houdt waarmee een andere gebruiker is ingelogd, dan wordt de eerder ingelogde gebruiker automatisch uitgelogd en de nieuwe gebruiker ingelogd.

• U kunt ook inloggen op het apparaat door op [Inloggen met toetsenbord] te drukken en uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

• Wanneer [Bewegingssensor] op [Actief] is ingesteld, komt het apparaat uit de energiespaarstand.