Het gebruik van elke toepassing

U kunt de functieschermen openen door op pictogrammen zoals [Kopie], [Fax] of [Scanner] te drukken op het [Home]-scherm.

Elke functie kan drie soorten schermen ("scherm met standaardtoepassingen", scherm met "Oudere toepassingen" en "scherm met snelle toepassingen") gebruiken.

Scherm met standaardtoepassingen

Functies en instellingen die vaak worden gebruikt worden bovenaan het scherm weergegeven. Veeg het scherm omhoog of omlaag om een item te selecteren. Wanneer u een item selecteert, verschijnt de vervolgkeuzelijst of de instelling. Voor meer informatie over bewerkingen op dit scherm, zie Mogelijke bewerkingen op het Scherm met standaardtoepassingen. Voor meer informatie over het gebruik van het scherm, zie [Kopie]-scherm, [Fax]-scherm en [Scanner]-scherm.

Scherm Oudere toepassing

U kunt geavanceerde functies en gedetailleerde instellingen selecteren aan de hand van de functies en instellingen die u vaak gebruikt. Voor meer informatie over het gebruik van dit scherm, zie Het scherm [Kopieerapparaat (klassiek)], Scherm [Fax (klassiek)], Het scherm [Scanner (klassiek)], Het scherm [Printer (klassiek)] en [Document Server]-scherm. Voor meer informatie over knoppen die op het scherm van de Oudere toepassingen, zie De toetsen op het scherm Oorspronkelijke instellingen en de schermen van elke Oudere toepassing.

Scherm met snelle toepassingen

U kunt eenvoudig de basisbewerkingen instellen, zoals dubbelzijdig kopiƫren, gescande documenten per e-mail verzenden of andere bewerkingen. Voor meer informatie over het gebruik van dit scherm, zie [Snelle kopie]-scherm, [Snelle fax]-scherm en [Snelle scanner]-scherm.

Functies die u op elk scherm kunt gebruiken

Display

Functies die u kunt gebruiken

Scherm met standaardtoepassingen

• Kopieerapparaat

• Fax

• Scanner

Scherm Oudere toepassing

• Kopieerapparaat

• Fax

• Scanner

• Printer

• Documentserver

Scherm met snelle toepassingen

• Kopieerapparaat

• Fax

• Scanner

Opmerking

• De pictogrammen [Kopieerapparaat (klassiek)], [Fax (klassiek)], [Scanner (klassiek)] en [Printer (klassiek)] worden weergegeven in de Toepassingenlijst. Voor meer informatie over hoe u deze aan het [Home]-scherm kunt toewijzen, zie Pictogrammen toevoegen aan het [Home]-scherm.