Faxen automatisch verwijderen of geen faxen meer ontvangen in het geval van een opslagprobleem

Zelfs als het apparaat is ingesteld op het opslaan van documenten op de harde schijf wanneer hij deze niet kan afdrukken als ze niet normaal kunnen worden opgeslagen als gevolg van de volgende omstandigheden, drukt het apparaat ze gewoonlijk af.

In dit geval kunt u het apparaat de documentgegevens laten wissen zonder deze af te drukken. Het apparaat drukt in plaats hiervan een overzicht van verwijderde ontvangen bestanden af ter bevestiging van de informatie van het ontvangen document.

Met de Gebruikersparameters (schakelaar 10, bit 7) in het menu Faxeigenschappen kunt u opgeven of u deze functie wilt in- of uitschakelen. Zie Parameterinstellingen.

U kunt ook de gebruikersparameter (schakelaar 40, bit 0) toepassen om de faxontvangst te onderbreken in het geval van een opslagfout. Als u deze parameter toepast, zal het apparaat geen faxen meer ontvangen als er zich een opslagfout voordoet. Het apparaat zal de faxontvangst weer hervatten als de fout is opgelost.

Opmerking

• Voor meer informatie over het opslaan van documenten op de harde schijf van het apparaat, zie Bestandsontvangstinstellingen.

• U kunt niet overschakelen naar een andere instelling als ontvangen documenten zijn opgeslagen op de harde schijf. Om over te schakelen naar een andere instelling, moet u indien nodig de op de harde schijf opgeslagen documenten afdrukken en ze vervolgens verwijderen.