Het journaal handmatig afdrukken

Als u het journaal handmatig wilt afdrukken, selecteert u de afdrukmethode: [Alles], [Afdruk per bestandsnr. ] of [Afdruk per gebruiker].

Alles

Hiermee worden de resultaten van communicaties afgedrukt in de volgorde waarin ze worden gemaakt.

Afdrukken per bestandsnr.

Hiermee worden alleen de resultaten afgedrukt van de communicaties die zijn opgegeven met een bestandsnummer.

Afdruk per gebruiker

Hiermee kunt u de communicatieresultaten per gebruiker afdrukken.

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het handmatig afdrukken van het journaal (klassiek).