Handmatige ontvangst

Wanneer een telefonische oproep binnenkomt, gaat het apparaat rinkelen. Wanneer de telefonische oproep een faxdocument is, dient u handmatig over te schakelen naar de faxmodus.

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor handmatige ontvangst (klassiek).