Autom. verkleinen

Het apparaat zal het document automatisch verkleinen als het papier van de ontvanger kleiner is dan het origineelformaat dat u verstuurt.

Illustratie van verzending met Automatisch verkleinen

Belangrijk

• Wanneer u deze functie uitschakelt, wordt het oorspronkelijke beeld niet verkleind en kunnen er delen van de tekst of afbeelding bij de ontvangst wegvallen.

Illustratie van Auto Verkleinen

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor Autom. verkleinen (klassiek).