Verzendfouten voorkomen

Om verzendfouten te voorkomen, kunt u het apparaat zo configureren dat de gebruiker op [Toev.] moet drukken voordat een andere bestemming toegevoegd kan worden.

Als u deze functie wilt inschakelen, zet u de gebruikersparameter (schakelaar 17, bit 2) aan op het tabblad Oorspr. instellingen in het menu Faxeigenschappen. Zie Parameterinstellingen.

Als deze functie gebruikt wordt, verschijnt in de volgende gevallen een bericht om op [Toev.] te drukken. Druk op [Toev.] voordat u een andere bestemming toevoegt als:

Als u een andere bestemming op het [Zoek Bestemming]-scherm probeert toe te voegen, wordt er een bevestigingsbericht weergegeven. Druk op [Ja] om een andere bestemming toe te voegen.