Als u een faxdocument verzendt met de ARDF, kan het apparaat een cirkelvormige markering onderaan het origineel afdrukken, zodat u kunt controleren of elke pagina is gescand.

De stempelfunctie kan alleen worden gebruikt bij scannen vanuit de ARDF. De ADF waarmee u dubbelzijdig kunt scannen ondersteunt de stempelfunctie niet.

Als u een dubbelzijdig document verzendt, wordt het document onderaan de voorzijde van de eerste pagina en bovenaan de laatste pagina gemarkeerd.

Voor meer informatie over de optionele eenheden die voor deze functie zijn vereist, zie Snel aan de slag.

Illustratie van stempel

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor stempelen (klassiek).