Automatisch opnieuw kiezen

Als een faxdocument niet verzonden kan worden omdat de lijn bezet is of er een fout is opgetreden tijdens verzenden, belt het apparaat automatisch opnieuw.

Als het opnieuw kiezen niet is gelukt, annuleert het apparaat de verzending en wordt een communicatieresultaatrapport of een communicatiefoutrapport afgedrukt.

Opmerking

• Wanneer een groot aantal bestanden in het geheugen opgeslagen is, worden documenten niet verzonden in de volgorde waarin ze gescand zijn.