Met deze optie kunt u een origineel opdelen, de onderdelen vergroten en vervolgens op meerdere vellen papier afdrukken, zodat u deze kunt samenvoegen tot een grote poster. De gedeelde afbeeldingen worden afgedrukt met een overlapping van 15 mm bij de rand van elk vel, waardoor u ze naadloos kunt plakken.

Belangrijk

• U kunt de ADF niet gebruiken voor deze functie.

• Deze functie kunt u niet in combinatie met de handinvoer gebruiken.

• De duplexfunctie kan niet worden gebruikt in combinatie met deze functie. Als [1-z 2-z: B/B] is geselecteerd, moet u de instelling annuleren.

• De functie voor automatische kleurselectie kan niet worden gebruikt in combinatie met deze functie.

Er zijn drie soorten posters:

1 pagina op 2 vellen

Vergroot een origineel van 1 vel naar twee vellen papier.

1 pagina op 4 vellen

Vergroot een origineel van 1 vel naar vier vellen papier.

1 pagina op 9 vellen

Vergroot een origineel van 1 vel naar negen vellen papier.

Staand

Afbeelding van poster

Liggend

Afbeelding van poster

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopie

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Kopie]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopieerapparaat (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke kopieerfunctie, zie Procedure voor Poster (klassiek).

Verwante onderwerpen

Procedure voor Poster (klassiek)