Midden/Rand wissen

Met deze functie kunt u het midden en/of alle vier zijden van de originele afbeelding wissen.

Illustratie van Midden/Rand wissen

Deze functie bestaat uit de volgende drie types:

Rand wissen

Deze modus wist de buitenste marge van de originele afbeelding.

Er zijn twee varianten van de modus Rand wissen.

• Breedte gelijk

Dezelfde breedte van de buitenste marges van de originele afbeelding wissen.

• Breedte anders

Verschillende breedtes van de buitenste marges van de originele afbeelding wissen.

Midden wissen

Deze modus wist de middenmarge van de originele afbeelding.

Midden/Rand wissen

Deze modus wist de middenmarges en de buitenste marges van de originele afbeelding.

Er zijn twee varianten van de modus Midden/Rand wissen.

• Breedte gelijk

Dezelfde breedte van de buitenste marges van de originele afbeelding wissen. De middenmarge van originelen kan echter alleen worden gewist op een andere breedte vanaf de rand.

• Breedte anders

Verschillende breedtes van de buitenste marges en de middenmarge van de originele afbeelding wissen.

Deze modus wist de buitenste marges en de middenmarge van originelen, ongeacht de richting van de originelen.

Illustratie van Midden/Rand wissen

U kunt de breedte van het gewiste gedeelte aanpassen van 2 tot 99 mm.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopie

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Kopie]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopieerapparaat (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke kopieerfunctie, zie Procedure voor Rand wissen (klassiek), Procedure voor Midden wissen (klassiek) en Procedure voor Midden/Rand wissen (klassiek).

Opmerking

• De breedte van de gewiste marge varieert afhankelijk van de reproductiefactor.

• U kunt de instellingen voor de gewiste breedte wijzigen onder [Bewerken] in Gebruikerstools. Voor meer informatie, zie Bewerken.