Procedure voor Ongeautoriseerde kopieerpreventie van patroon (klassiek)

1Druk op [Bewerken/Kleur].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Stempel].

3Druk op [Ongeaut. kopieerpreventie].

4Let op dat [Ongeaut. kop.prev.: Patroon ] is geselecteerd.

5Druk op [Effect].

6Selecteer het effect van het patroon en druk vervolgens op [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel

7Druk op [Tekstselectie].

8Selecteer de tekst die moet worden ingesloten en druk op [OK].

Wanneer u [Gebruikerstekst] selecteert, drukt u op [Invoeren] en geeft u de tekst op die moet worden ingesloten.

Afbeelding van bedieningspaneel

9Druk op [Tekstinstellingen].

10Geef de benodigde instellingen op in het scherm en druk vervolgens op [OK].

Als u [Puntgrootte], [Teksthoek] of [Ruimte voor Enter] wilt opgeven, drukt u op de toets en vervolgens op [Wijzigen] op het scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

11Druk op [Maskertype voor patroon].

12Selecteer het in te sluiten maskertype en druk op [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel

13Druk op [Patroonkleur].

14Selecteer de patroonkleur en druk vervolgens op [OK].

15Druk op [Patroondichtheid].

16Druk op [Lichter] of [Donk.] om de dichtheid van het patroon aan te passen en druk vervolgens op [OK].

17Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• U kunt niet gedeeltelijk teksten- en patronenreeksen aan een document toevoegen.

• Vanwege de effecten van de instellingen, kunnen de resultaten van het kopiëren, scannen en opslaan van documenten in de Document Server variëren afhankelijk van het apparaatmodel en de instellingen.

• Bij het kopiëren van een document waarbij Ongeaut. kopieerpreventie van patroon is toegepast, kan het zijn dat de kopie gedeeltelijk donker is. Wijzig de instelling voor het origineeltype in [Tekst] of [Foto].