Procedure voor het registreren van de aangepaste kleurbalans (klassiek)

U kunt de instellingen van uw aangepaste kleurbalans opslaan, zodat u deze later weer kunt gebruiken.

U kunt maximaal drie programma's opslaan.

1Druk op [Bewerken/Kleur].

2Druk op [Kleur].

3Druk op [Kleur aanpassen].

4Pas de kleurbalans aan.

5Druk op [Kleurbalans programmeren].

6Druk op [Geprogram.].

7Selecteer een programmanummer.

8Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• Als u de vastgelegde instellingen wilt wijzigen, leg ze dan nog een keer vast. In dit geval worden de eerder opgeslagen instellingen overschreven.

• Als u de toets met het programmanummer selecteert waarop het wordt weergegeven, zullen de eerder vastgelegde instellingen worden overschreven.

• Voor meer informatie over het aanpassen van de kleurbalans, zie Kleurbalans.