Procedure voor Halve vouw (klassiek)

1Druk op [Afwerken].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Halve vw: Afdr. buitenkant].

Afbeelding van bedieningspaneel

Wanneer de Booklet Finisher SR3240 wordt gebruikt, kunt u ervoor kiezen elk vel apart te vouwen (Schermafbeelding bedieningspaneel) of verschillende vellen samen te vouwen (Schermafbeelding bedieningspaneel (Multi-velvouw)).

3Druk op [OK].

4Plaats originelen en druk daarna op [Start].

Opmerking

• U kunt de volgende soorten papier niet gebruiken met deze functie:

• OHP-transparanten

• Etiketten (stickervellen)

• Enveloppen

• Gecoat papier

• Wanneer u de Booklet Finisher SR3170 gebruikt, kunt u met de functie Multi-velvouw maximaal vijf vellen tegelijk vouwen.

• Als u de functie Multi-velvouw inschakelt, wordt de functie Sorteren automatisch ook ingeschakeld.

• De functie Gemengde formaten is niet beschikbaar wanneer de functie Multi-velvouw is ingeschakeld.

• Als de functie Boekje of Tijdschrift is geselecteerd, dan hebben de instellingen van die functies voorrang.

• De finisher voert automatisch het maximum aantal gevouwen vellen uit in de boekjeslade van de finisher.

• De bedrukte kant van het papier kan af en toe bevlekt raken met toner of kan zwarte strepen bevatten, afhankelijk van het papier en de omgevingsomstandigheden waarin het apparaat zich bevindt.

• De capaciteit van de boekjeslade van de finisher kan variëren afhankelijk van de staat van het papier.

• Voor meer informatie over welke formaten en gewichten van papier gevouwen kunnen worden, raadpleeg de handleiding "Onderhoud en specificaties".