Elke kopieerset kan aan elkaar geniet worden.

Illustratie van Nieten

Nietloos nieten is ook beschikbaar als u de Internal Finisher SR3180 of Finisher SR3210 gebruikt wanneer deze optie is ingeschakeld. De nietloze nietmachine kan maximaal vijf vellen stapelen.

Illustratie van Nieten

Belangrijk

• Deze functie kunt u niet in combinatie met de handinvoer gebruiken.

Origineelrichting en nietpositie

Plaats alle originelen in de ADF in de richting waarin ze normaal kunnen worden gelezen. Houd voor de glasplaat dezelfde richting aan, maar plaats het origineel dan met de bedrukte zijde naar beneden.

Wanneer het geplaatste papier hetzelfde formaat en dezelfde richting heeft als het origineel, is de verhouding tussen de richting van het origineel en de positie van de nietjes als volgt. Als u de originelen echter niet in de invoerrichting Staand kunt plaatsen, plaatst u de originelen Liggend en selecteert u Onleesbare richting bij [Orig. invoerrichting]. U kunt de gewenste positie van de nietjes selecteren in het scherm dat wordt weergegeven wanneer u op [Afwerken] drukt.

Origineel op de glasplaat geplaatst

Origineel in ADF geplaatst

Nietpositie*1

Boven 1

Afbeelding van bedieningspaneel

Afbeelding van de originelen

Afbeelding van de originelen

Afbeelding van nietpositie

Schuin*4

Afbeelding van bedieningspaneel

Afbeelding van de originelen

Afbeelding van de originelen

Afbeelding van nietpositie

Onder 1

Afbeelding van bedieningspaneel

Afbeelding van de originelen

Afbeelding van de originelen

Afbeelding van nietpositie

Links 2

Afbeelding van bedieningspaneel

Afbeelding van de originelen

Afbeelding van de originelen

Afbeelding van nietpositie

Boven 2

Afbeelding van bedieningspaneel

Afbeelding van de originelen

Afbeelding van de originelen

Afbeelding van nietpositie

Midden

Afbeelding van bedieningspaneel

Afbeelding van de originelen

Afbeelding van de originelen

Afbeelding van nietpositie

*1 In bovenstaande tabellen wordt de nietpositie getoond. De richting van het papier geeft niet de uitvoerrichting aan.

*2 U kunt niet nieten in deze positie wanneer u op B4 JIS, 8 × 13 of groter kopieert.

*3 Als u op deze positie wilt nieten, selecteert u eerst de onleesbare richting in [Orig. invoerrichting] en vervolgens Boven 2.

*4 Nietloos nieten wordt uitgevoerd als u Internal Finisher SR3180 of Finisher SR3210 gebruikt en de optie voor Nietloos nieten is ingeschakeld.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopie

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Kopie]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopieerapparaat (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke kopieerfunctie, zie Procedure voor Nieten (klassiek).

Verwante onderwerpen

Procedure voor Nieten (klassiek)