Kopiëren op OHP-transparanten

Belangrijk

• Meestal kan maar op één kant van OHP-transparanten worden afgedrukt. Plaats de transparanten met de afdrukzijde naar beneden.

• De functie Duplex kan niet voor OHP-transparanten worden gebruikt. Als de functie Duplex is ingesteld, drukt u op [1-z 2-z:B/B] om deze instelling te annuleren.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopie

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Kopie]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopieerapparaat (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke kopieerfunctie, zie Procedure voor Kopiëren op OHP-transparanten (klassiek).