Procedure voor automatisch papier selecteren (klassiek)

1Zorg ervoor dat [Aut. pap. selectie] is geselecteerd.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Plaats originelen en druk daarna op [Start].

Opmerking

• Alleen papierlades die zijn ingesteld op [Niet weergeven] of [Gerecycl.pap.] in [Papiertype] en die daarnaast zijn ingesteld op [Ja] in [Autopapierselec. toepassen] onder [Lade Papierinstellingen], kunnen worden geselecteerd in de modus Autom.pap.sel. Lades met de markering (Illustratie scherm bedieningspaneel) zullen niet automatisch geselecteerd worden. Voor meer informatie over deze instelling, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.